maanantai 12. elokuuta 2013

KirppariltaVeljeni vaimolla on erehtymätön vaino löytää löytää kirpparilta vaatteita, ei vain itselleen vaan muillekkin. Eilen kun olimme kotikonnuilla käymässä ja siellä oli peräkonttikirppis erään kaupan pihalla, niin tietenkin lyöttäydyin heti veljeni vaimon matkaan. Ja tässä saalista, ylhäällä "pikkumusta", pikkujouluja odotellessa ;)


Tummanharmaa villakangastakki talveksi.


Ihana pieni bolero.


Tämä on paras, itse en olisi vilkaissukkaan noita hellehaalareita mutta veljeni vaimo kaivoi nekin esille sieltä jostain ja sanoi, että nämä on hyvät sinulle. Katselin vähän epäilevästi mutta, kun hinta ei päätä huimannut (2 eur), nekin lähti vähän pitkin hampain mukaan. Ja oikeasti, ne oli kuin olikin hyvän näköiset päällä :) Nyt sitten toivotaan vielä helteitä!


Ja lukuisa määrä puseroita, neuleita, yhdet farkut, toppaliivi, tuulihousut yms. lähti matkaan. Ja tämä kaikki oli alle 30 euroa... itse en olisi löytänyt sieltä mitään :)16 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä - toisilla on melkeinpä maaginen kyky haistaa kirppareilta vaikka mitä kivaa - sitten on meitä, jotka harvemmin onnistumme. Minulla on ystävätär, joka hankkii miltei kaikki vaatteensa kirppareilta ja on aina viimeisen päälle tyylikäs.
  Kivaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Veljeni vaimo lukeutuu näihin, joilla on tuo kyky. Itse löydän kyllä jotain kippoja ja kappoja mutta vaatteita ei...

   Poista
 2. Mahtavat löydöt!
  Mahtaisinkohan minäkin päästä, joskus veljesi vaimon kanssa kirpparille...:)

  VastaaPoista
 3. Erityisesti eka mekko on hieno!

  VastaaPoista
 4. Voihan kirppari! Mäkin haluan, mutta kun täältä meiltä on niin pitkä matka ja "raskasta" lähteä kera lasten yksinään kunnon kirpputoreille.
  Upeita löytöjä teit. Kelpaisi mullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en varmasti itse olisi tehnyt noita löytöjä, onneksi oli veljen vaimo mukana :)

   Poista
 5. Ihania kirppari löytöjä, -musta mekko on ihqu! :)

  VastaaPoista
 6. Minullakin yksi työkaveri jolla uskomaton kirpparivainu...Meikäläinen kun kävelee varsinkin vaatekirppareilla haahuilemalla näkemättä yhtään mittään :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin ostelin pojille paljon vaatteita kirppareilta silloin kun olivat pieniä. Siinä samassa tein joskus löytöjä itsellenikin. Nyt en viitsi enää niin paljoa vaaterekkejä koluta, kun kaapit on jo niin turkasen täysiä ja olen niin huono heittämään vaatteita pois uusien tieltä.

  VastaaPoista