torstai 22. elokuuta 2013

Listoja vailleEn nyt malta olla laittamatta näitä kuvia tänne, kun lattia on maalattu. Jotenkin tuo takkakin tulee nyt paremmin esille. Nyt siis vielä listahommeleita ja lattian toiseen kertaan maalaaminen, sitten sisustamaan. Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen.


17 kommenttia:

 1. Ja on kyllä syytäkin olla tyytyväinen - kyllä tuli upeaa jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan näköinen! Millä maalilla maalasit lattian? Ja kuinka pitkään meinasit pitää ettet jyräytä huonekaluja paikalleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Betoluxilla maalattiin, ohjeissa oli, että viikko pitäisi antaa kovettua ennen käyttöön ottoa. Saas nähdä kuin kauan maltan odottaa :)

   Poista
  2. Joo meillä myös betoluxit laitettu alkuviikosta ja pohdin että joko sitä viikonloppuna uskaltais hyvin hyvin varovasti nostaa kamat paikalleen =)

   Poista
  3. Tekisi mieli kuule nyt jo roudata kamat paikoilleen :)

   Poista
  4. No jos sinäkin niin sitten minäkin 8)

   Poista
 3. Onpa tummanruskea lattia yllättävän hyvän näköinen. Onko maali betolux? Entä sävy? Kuvien perusteella meille voisi tulla punaruskea lattia vihreä tapetin kaveriksi isännänhuoneenseen. Huoneesta on tarkoitus tehdä muutenkin tummasävyinen.

  Mutta tuo on kyllä kaunis huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Betolux on tosiaan maali ja sävy on Tikkurilan vanhan ajan värit-kartasta, lattiaväri 0292. Meillä on tuo sama sävy myös makkarin lattiassa.

   Poista
 4. Kyllä on varmasti tyytyväinen olo! Kiva, kun joku muukin teki tänä kesänä samaa, kun me. Listoja emme kyllä itse saa vielä pitkiin aikoihin haalittua, mutta toivottavasti te saatte, niin näkyisi miten hienolta viimeistelty huone näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kuule tyytyväinen olo :) Lattialistoja on maalattu tänään ja harmiksi maali loppui kesken... Huoneeseen tulee korkeat lattialistat, jotka tehdään kahdesta eri listasta.

   Poista
 5. On niin upean näköistä lattiaa, että voit olla todella ylpeä!
  Tuosta muotoutuu hieno sali!

  VastaaPoista